Bondora

Bondora on isePankur AS- yhtiön tarjoama kulutusluottopalvelu, jonka kautta voi hakea 2000-10000 euron suuruisia kulutusluottoja. Takaisinmaksuajan voi valita 3-60 kuukauden väliltä. Lainansaaja määrittää itse lainalleen sopivan takaisinmaksuajan ja koron.

Bondora ( www.bondora.fi ) -palvelu toimii periaatteella lainansaaja ja sijoittaja eli lainaa tarvitseva henkilö lainaa rahaa palveluun sijoittavalta yksityshenkilöltä. Lainansaaja määrittelee, paljonko lainaa 2000 ja 10 000 euron väliltä tarvitsee ja kuinka pitkän takaisinmaksuajan sille haluaa 3 ja 60 kk väliltä.

Lainaan sisältyy kuukausimaksu, joka riippuu lainasummasta ja takaisinmaksuajasta. Edullisimmillaan kuukausimaksu voi olla 59 euroa ja kalleimmillaan yli 3000 euroa. Korko määräytyy sen mukaan, mitä lainansaaja on itse halunnut. Myös sijoittaja voi määrittää oman korkonsa, jolloin korko valitaan kummallekin sopivaksi.

Lainanhakijan täytyy olla vähintään 21-vuotias EU:n tai Sveitsin kansalainen. Jos hakijalla on vakituinen osoite EU-maassa tai Sveitsissä, ikäraja on 18 vuotta. Hakijalla ei saa olla luottotietomerkintöjä.

Lisätietoja Bondora-palvelusta löydät täältä.