Ferratum

Ferratum myöntää 50-3000 euron suuruisia kulutusluottoja. Luottovaihtoehdoista on mahdollista valita koroton pienempien summien luotto ja joustava luotto suuremmille summille. Ferratum.fi tarjoaa myös erityisen PlusLainan niille, jotka ovat ennestään jo asiakkaita.

Ferratum ( www.ferratum.fi ) -kulutusluotto myönnetään vähintään 21-vuotiaille henkilöille, joiden luottotiedot ja raha-asiat ovat kunnossa. Lisäksi lainan hakijoilla tulee olla käytössä oleva sähköpostiosoite ja matkapuhelinliittymä.

Koroton pikavippi myönnetään 50-200 euron suuruisille lainasummille. Lainan ottamisesta ei tule muita kuluja kuin lainasumma itse. Tämä laina on käytössä uusille Ferratum-asiakkaille. Takaisinmaksuaika vaihtelee 7-30 päivän välillä.

Joustava Ferratum-laina myönnetään sekä uusille että vanhoille asiakkaille ja lainasumma voi olla enimmillään 2000 euroa. Vähimmäistakaisinmaksuerä on 150 euroa tai 12,5 prosenttia koko lainan suuruudesta. Luotosta ei peritä avauspalkkiota tai tilinhoitomaksua, mutta nostopalkki on 12,5 % ja kuukausikorko 8,5 %.

PlusLaina on tarkoitettu vanhoille Ferratum.fi-asiakkaille. Lainasumma on 2000-3000 euroa. Lainan takaisinmaksu aika vaihtelee 12-24 kuukauden välillä ja takaisinmaksuajan pituus vaikuttaa kuukausierien suuruuteen. Tilinhoitokulut vaihtelevat 48-72 euron välillä. Todellinen vuosikorko on 80,51%-120,51%.

Pääset lukemaan lisää Ferratum-lainoista tästä.