Lainasto

Lainasto on Lainasto Oy:n 100-2000 euron kulutusluottoja tarjoava palvelu. Lainasto.fi -palvelussa on kahdenlaisia lainatuotteita: limiittiluotto 2000 euron luottorajalla ja pikalaina 100-1000 euron suuruisille summille. Lainat voi hakea ilman vakuuksia.

Lainasto ( www.lainasto.fi ) -lainatuotteita hakevan henkilön täytyy olla vähintään 18-vuotias. Tämä pätee 100-1000 euron suuruisten pikalainojen kohdalla, mutta limiittiluotto myönnetään vain 21 vuotta täyttäneille henkilöille. Hakijalla on oltava vakituinen osoite Suomessa, eikä luottotiedoissa saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Limiittiluotto myönnetään 2000 euron luottorajalla. Nostosummat saa valita itse. Takaisinmaksuaika riippuu nostosummasta. Sen voi maksaa joko kerralla tai osamaksuna, jolloin siihen lisätään 9,9 % korko. Osamaksussa on maksettava vähintään 20% lainasummasta tai 50 euroa. Jokaiseen nostoon tulee myös 15 % nostopalkkio. Luoton korko on 107,6%.

Pikalaina nostetaan Lainasto Oy:n reissuvippi.fi-palvelun kautta. Pikavippeihin pätevät samat säännöt ja periaatteet kuin limiittiluottoon, mutta toisin kuin siinä, pikalainassa ei ole kyse jatkuvasta luotosta.

Katso lisää Lainasto-palveluista täältä.