Diners Club

Diners Club -luottokortti on monipuolinen maksuväline, jolla hoidat ostokset melkein missä vain. Myös opiskelijoiden on mahdollista saada Diners Club kortti. Tältä sivulta löytyy tärkeää tietoa muun muassa aiheista Diners Club luottoraja ja Diners Club käteisnosto.

Diners Club on laajasti hyväksytty maksuväline

Diners Club käy nykyään maksuvälineenä hyvin useissa paikoissa. Esimerkiksi pelkästään Suomessa Diners Club -luottokortilla voi maksaa yli 36 000 paikassa. Kansainvälisesti Diners Club -kortti on hyvin suosittu.

Kuten American Express, myös Diners Club on kätevä maksuväline paljon matkustaville. Esimerkiksi Diners Club Classic kortilla pääsee lentokentillä Diners Club loungeihin. Tämän lisäksi Diners Club Classic kortin mukana voi tilata matkavakuutuksen.

Diners Club luottoraja

Diners Club Classic kortille on mahdollista saada 2000 euron luottoraja, mikä riittää hyvin arjen tarpeisiin. Opiskelijat eivät kuitenkaan saa Diners Club -korttiin luotto-ominaisuutta, vaan opiskelijoiden Diners Club -kortti on maksuaikakortti, jolla saa kuukauden verran maksuaikaa ostoksilleen.

Diners Club korko

Diners Club luoton korko on noin 14 prosenttia, kun käytetään todellisen vuosikoron laskutapaa. Korko kuitenkin elää Euribor-koron mukana, joten korko voi muuttua korkotason muuttuessa.

Diners Club -luottokortin muita tietoja

Vuosimaksu Diners Club -kortilla on 50 euroa. Diners Club käteisnosto maksaa 4 prosenttia nostomäärästä. Diners Club -kortin omistajat saavat paljon jäsenetuja ja maksamisesta saa pisteitä, joilla voi ostaa erilaisia Club Rewards -tuotteita.

Diners Club luottokorttia voi hakea suoraan Diners Clubin -kotisivuilta.