Eurocard

Eurocard luottokortti tai Eurocard MasterCard, on pohjoismainen luottokortti, joka käy maksuvälineenä maailmanlaajuisesti. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Eurocardista ja erityisemmin aiheista Eurocard matkavakuutus ja Eurocard yksityisille.

Eurocard yksityisille ja yrityksille

Koska Eurocard-luottokortti toimii samassa maksujärjestelmässä kuin MasterCard, Eurocard-kortti on yhtä laajasti hyväksytty maksukortti kuin MasterCard. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Eurocard käy maksuvälineenä niissä paikoissa, joissa yleisesti voi kortilla maksaa.

Yrityikset käyttävät paljon Business Eurocard -korttia, mutta yksityisille Eurocard Gold -on hyvä vaihtoehto luottokortiksi. Paljon matkustelevan kannattaa ottaa Eurocard Gold, sillä sen mukana saa matkavakuutuksen. Myöskin Eurocard Goldin hintaturva on kätevä ominaisuus, joka korvaa turvaa sen, että et osta ylihinnoiteltua tuotetta. Jos löydät jostain Eurocardilla ostamaasi tuotetta halvemman saman tuotteen, hintaturvalla saat tuotteiden hintojen erotuksen takaisin.

Eurocard luottoraja

Eurocard luoton raja voi olla pienimmillään 2000 euroa ja suurimmillaan 10 000 euroa. Luotto saat siis Eurocard Gold -luottokortilla todella paljon.

Eurocard luoton korko

Eurocardilla saat kuukauden maksuaikaa ostoksillesi, mutta pidemmistä luotoista menee korkomaksua. Korko  1 kuukauden Euribor-korko, johon lisätään 7 prosenttiyksikköä. Syyskuussa 2011 luoton korko oli näin ollen noin 8,5 prosenttia.

Eurocard-luottokortin muita tietoja

Eurocard-luottokortin vuosimaksu on 50 euroa. Käteisnostot maksavat 3 prosenttia nostettavasta määrästä, mutta kortilla maksamisesta ei mene ylimääräisiä maksuja. Eurocard Goldin vuosituloraja on melko korkea: 32 000 euroa vuodessa.

Eurocard Gold -luottokorttia voit hakea suoraan Eurocardin kotisivuilta.