Fundior Credit

Fundior Credit on 300 – 1000 euron vakuudeton luotto. Lainan takaisinmaksuaika on 1 kk – 12 kk. Fundiorcredit.fi lainapalvelu on osa ruotsalaista Fundior AB -konsernia. Konsernilla on toimipisteet Suomessa ja Ruotsissa.

Fundior Credit ( www.fundiorcredit.fi ) kulutusluotto on kiinteäkorkoinen (tätä esittelyä laatiessa korko on 23,5 %). Tämän lisäksi veloitetaan avausmaksu 65 euroa, joka jaetaan maksukuukausille sekä 8 euron käsittelykulu per kk.

Lainaa voit hakea jatkossa täältä >>

Ensimmäistä lainaa hakeva 21 – 24 -vuotias voi saada korkeintaan 500 e lainaa ja vähintään 25-vuotias korkeintaan 1000 euroa luottoa.

Fundior Credit tarjoaa suositun Fundior Exit eli 300 – 1000 euron lainojen lisäksi suurempia 1001 – 6000 euron lainoja. Ne kuitenkin myönnetään ainoastaan jo olemassa oleville asiakkaille, jotka ovat hoitaneet aiemman lainansa moitteetta eli maksaneet lainansa takaisin ajallaan.

fundiorcredit.fi lainaa hakevan tulee asua vakituisesti Suomessa ja olla luotto- ja oikeustoimikelpoisia. Lainaa haettaessa tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksilla. Lainahakemuksen voi jättää 24 h vuorokaudessa, mutta lainapäätöksiä tehdään vain normaaliin toimistoaikaan. Luotto maksetaan heti tilille lainapäätöksen jälkeen. Fundior Credit luoton eräpäivän siirto on mahdollista ja maksaa 10 euroa (esittelyn laatimishetkellä, tarkista nykyinen hinta tarvittaessa hinnastosta).

Lue lisää Fundior Creditin sivustolta tästä

Fundior Credit on lopettanut toimintansa. Lainaa voit hakea jatkossa täältä >>