Ilmainen pikavippi

Harvoin puhutaan siitä, että vippi voi olla myös ilmainen. Pikavippiyritysten kovan kilpailun tuloksena osa yrityksistä antaa pikavippiä täysin ilmaiseksi eli ilman ylimääräisiä kuluja! Kerromme tällä sivulla, miksi, mistä ja miten saa ilmaista pikalainaa.

Miksi ottaisin ilmaista pikavippiä?

Elämä on täynnä sellaisia taloudellisia yllätyksiä, joihin ei voi varautua etukäteen. Jos tilillä ei ole rahaa, ihmiset yleensä maksavat ostoksensa luottokortilla. Luottokorttiin liittyy kuitenkin aina korko, jolloin maksat itse asiassa enemmän kuin, jos maksaisit pankkikortilla.

Myös ilmaisen pikavipin käyttämisessä on samat edut kuin pankkikortin käyttämisessä. Ilmainen pikavippi on samanlainen kuin tavallinen pikavippi, mutta ilmaisessa pikavipissä ei ole korkoa tai muita kuluja. Jos esimerkiksi otat ilmaista pikavippi 100 euroa 30 päivän laina-ajalla, saat rahat käytännössä välittömästi pikalainan hakemisen jälkeen ja 30 päivän jälkeen sinun täytyy maksaa vain se sama 100 euroa takaisin, minkä lainasitkin. Esimerkkinä täysin ilmaista lainaa myöntävästä yrityksestä mainittakoon Vivus-lainapalvelu.

Usein ihmiset lainaavat tutuiltaan myös rahaa, mutta yleensä heillekin maksetaan tai tehdään jokin korvaus tästä lainasta. Rahan lainaaminen tutuilta voi myös pahimmillaan pilata kyseisen ihmissuhteen, jos lainan takaisinmaksu ei onnistu sillä tavalla kuin alun perin sovittiin. Ilmaiseen pikavippiin ei liity myöskään tällaisia rasitteita ja uhkia.

Ilmainen pikalaina on mahdollista saada vivus.fi -palvelusta

Tällä hetkellä Vivus on ainoa yritys Suomessa, joka tarjoaa ilmaisia vippejä. Ilmainen vippihakemus voidaan täyttää vivus.fi -sivulla, mutta lainaa on mahdollista hakea myös tekstiviestillä ja puhelinsoitolla. Jotta saa ilmaista lainaa, ensin täytyy tietysti rekisteröityä Vivus -yrityksen palveluun. Myöskin tiettyjen ehtojen pitää täyttyä, jotta saa lainaa ilmaiseksi

Vivuksen ensimmäinen laina on ilmainen

Vivuksella ensimmäisen lainan saa ilmaiseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että vipin saa ilmaiseksi ilman korkoja tai kuluja. Jos ottaa Vivukselta toisen pikavipin, se ei enää ole ilmainen, vaan pikavipin saa vain korolla.

Ilmainen pikavippi on hieman pienempi kuin myöhemmät pikavipit

Koska kyseessä on ensimmäinen pikavippi, se ei voi luonnollisesti olla kohtuuttoman suuri. Tällä Vivus varmistaa, että vipin takaisinmaksu onnistuu ja pikavipin ottaja on luotettava henkilö, joka maksaa vippinsä ongelmitta takaisin.

Ilmainen pikavippi on kuitenkin kohtuullisen suuri, sillä pikavippi voi olla esimerkiksi 20 €, 50 €, 100 €, 150 €, 200 € tai 300 €. Ilmaista pikalainaa voi ottaa enimmillään 300 €. Takaisinmaksuaika on enimmillään 30 päivää, mutta myös lyhyempiä takaisinmaksuaikoja on.

Ilmainen lainahakemus – Miten täytän sen?

Ensimmäiseksi voi sanoa, että ilmaisen lainahakemuksen täyttäminen on helppoa, sillä ilmaisen vipin idea on se, että hakeminen on helppoa. Alla on ohjeet ilmaisen lainahakemuksen täyttämiseen:

  1. Mene tämän linkin kautta vivus.fi -sivulle. ( www.vivus.fi )
  2. Valitse tarvitsemasi lainamäärä ja laina-aika vierittämällä palkkia. Muista, että voit ottaa ilmaista pikavippiä enimmillään 300 euroa.
  3. Klikkaa Hae pikalainaa.
  4. Rekisteröitymättömät asiakkaat tunnistautuvat verkkopankkitunnusten kautta, joten ilmaisen pikalainan hakijalla täytyy olla verkkopankkitunnukset hankittuna.
  5. Tunnistautumisen jälkeen ei paljoa enää tarvitsekaan tehdä, että haluamasi ilmainen pikavippi on tililläsi!