Lainaa heti

Joskus on tarve saada esimerkiksi lainaa heti 5000 euroa. Miten saa lainaa heti tilille? Mitä lainoja saa heti?
Vastaukset näihin kysymyksiin ja paljon muuta löydät tältä sivulta!

Lainaa heti – mistä on kyse?

Suurin osa ihmisistä kantaa taskussaan kännykkää, ja useilla on käytössään älypuhelin, joka on enemmänkin tietokone kuin puhelin. Tämä on mahdollistanut sen, että on mahdollista saada heti lainaa. Lainaa on mahdollista saada heti, jos lainaa tilaa kännykällä tai tietokoneella.

Pikavippi, kulutusluotto, panttilaina ja luottokortti ovat esimerkkejä lainoista, joita saa heti tai nopeasti. Kerromme näistä lainatyypeistä lisää myöhemmissä kappaleissa.

Kuinka nopeasti lainaa on mahdollista saada? Jos olet esimerkiksi rekisteröitynyt johonkin pikavippipalveluun, vippi on tililläsi periaatteessa heti, kun olet saanut lainan tilaustekstiviestin lähetettyä. Jos et ole rekisteröitynyt, lainan saaminen on hieman hitaampaa, mutta kyse on vain muutamista minuuteista.

Miten saan lainaa heti tilille?

Kuten edellisessä kappaleessa kerrottiin, saat heti lainaa, jos käytössäsi on kännykkä tai tietokone. Tekstiviestillä on mahdollista tilata lainaa, mutta suosittelemme tilaamaan lainaa netistä, sillä se on huomattavasti halvempaa.

Näitä asioita tarvitaan, jos haluat lainaa heti netistä:

  • Verkkopankkitunnukset, joilla tunnistaudutaan lainapalveluun.
  • Tilinumero pitää ilmoittaa lainapalvelulle.
  • Usein vaaditaan myös matkapuhelinliittymä.

Netissä täytettävän lainahakemuksen tiedot kannattaa täyttää huolellisesti, sillä huonosti täytetty lainahakemus hidastaa lainan saamista. Jos lainan saamiseksi pitää toimittaa liitteitä, kannattaa lähettää ne mahdollisimman nopeasti, sillä lainaa saa vasta, kun liitteet on lähetetty ja käsitelty.

Nopean lainan saamisen ehdot

Tietyt asiat pitää olla kunnossa, jotta lainaa saa heti. Tässä on lyhyt tiivistelmä niistä:

  • Hakijan täytyy olla vähintään 18-vuotias, mutta joskus vaaditaan, että hakija on yli 20-vuotias.
  • Luottotietojen pitää olla kunnossa.
  • Hakijan pitää olla Suomen kansalainen.

Ei ole mahdollista siis saada heti lainaa, jos on alaikäinen. Jos on maksuhäiriömerkintöjä, silloin on vaikeaa ellei jopa mahdotonta saada lainaa heti. Muiden maiden kansalaisille ei useinkaan myönnetä lainaa heti.

Pikavippiä heti: vain pienet lainat

Pikavippi, vippi ja tekstivippi. Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja yleensä aina saa pikavippiä heti. Lainan saamisen nopeus on itse asiassa pikavippien idea. Pikavippiyrityksistä otetaan esimerkiksi lainaa heti 400 euroa, mutta usein hieman pienempiä summia. Pikavippiä voi ottaa myös vain muutaman kymmenen euron verran.

Tästä linkistä pääset vertailemaan pikavippiyrityksiä ja valitsemaan itsellesi sopivin.

Pikavipin etuna on, että saa lainaa nopeasti, mutta useamman pikavipin tai suuren pikavipin ottaminen ei kannata, koska pikavippien korot ja muut maksut ovat melko suuret. Suuremmaksi, mutta nopeaksi lainaksi suosittelemme kulutusluottoa.

Kulutusluottoa heti: suurempaan rahatarpeeseen

Jos tarvitset esimerkiksi heti lainaa 5000 euroa, kulutusluotto on oikea vaihtoehto. Kulutusluotolla on mahdollista saada lainaa heti 1000 €, 1500 €, 2000 € tai jopa enemmän. Kulutusluottoa ei saa yleensä aivan yhtä nopeasti kuin pikavippiä, mutta kulutusluottoa saa silti hyvin nopeasti ja yleensä samana päivänä.

Tästä linkistä pääset vertailemaan kulutusluottoyrityksiä ja valitsemaan itsellesi sopivin.

Kulutusluotto kannattaa valita pikavipin sijaan, jos lainasumma on suuri, koska kulutusluoton korot ja maksut ovat yleensä pienemmät. Kulutusluoton laina-ajat ovat myös pidemmät.

Panttilaina heti: lainaa itseltäsi

Jos sinulla on arvokasta omaisuutta, mutta ei käteistä kannattaa harkita panttilainan ottamista. Panttilainaamoihin voit viedä esimerkiksi omia koruja, elektroniikka tai vaikkapa soittimia pantiksi, joista saat niiden arvoon suhteutetun määrän lainaa heti. Tavarat voit lunastaa myöhemmin takaisin.

Lisää panttilainoista ja eri kaupunkien panttilainaamoista voit lukea tämän linkin kautta.

Panttilainojen korot ovat hyvin matalat, joten suosittelemme panttilainaa, jos sinulla vain on pantattavaa omaisuutta. Panttilaina sopii myös niille, joilla on maksuhäiriömerkintä.

Luottoa heti luottokortilla

Luottokortilla voi kattaa pienen ja nopean lainatarpeen. Luottokorttien korotkin ovat varsin maltilliset. Lisää tietoa luottokorteista löydät meidän Luottokortit-sivulta.