MasterCard

MasterCard luottokortti on kätevä maksuväline kotimaassa, ulkomailla ja jopa netissä. Kun ostat MasterCardilla, sinun tililtäsi veloitetaan ostokset vasta seuraavan kuun aikana tai jopa myöhemmin. Tällä sivulla on tietoa aiheista MasterCard luottoraja, MasterCard luottorajan nosto ja paljon muuta.

MasterCard-luottokortti: tunnettu ja luotettu

MasterCard-luottokortti on maailman hyväksytyin luottokortti Visan jälkeen. Käytännössä MasterCard käy samoissa paikoissa kuin Visakin.

Kun ostat MasterCard-luottokortilla, ei haittaa vaikka tililläsi ei olisi ostohetkellä rahaa, sillä MasterCardilla ostokset veloitetaan tililtäsi vasta seuraavan kuun aikana tai myöhemmin. Ensimmäisen kuun ajalta ei edes mene korkoa, vaan vasta sitten luotosta otetaan korkoa, jos et halua maksaa luottoa takaisin ensimmäisen kuun aikana.

MasterCard luottoraja

MasterCardin luottoraja voi olla jopa 6000 euroa, joten maksuvaraa riittää. MasterCardin luottorajan voi ottaa pienemmälläkin luottorajalla, ja pienin mahdollinen luottoraja on 1000 euroa. Myös opiskelijat voivat saada MasterCard-luottokortin, mutta heille luottoraja on jotain väliltä 500-1200 euroa.

Jos jälkeen päin alkaa tuntua siltä, että luottoraja voisi olla hieman korkeampikin, MasterCard luottorajan nosto onnistuu helposti pankissa. Joissain pankeissa luottorajaa voi nostaa jopa verkkopankin kautta.

MasterCard luoton korko

Kovinkaan paljon MasterCard luoton korko ei eroa Visan luoton korosta. MasterCardinkin luoton korko vaihtelee välillä 9 % – 17 %. Korko on siis kohtuullinen, ja vielä kohtuullisempi se on, kun ottaa huomioon, että korkoa ei tule luottosumman ensimmäiseltä kuukaudelta.

MasterCard-luottokortin muita tietoja

Mastercardin kuukausimaksu on muutaman euron verran, mutta vuosimaksullinen Mastercard tulee näiden maksujen osalta halvemmaksi. MasterCard Goldiin on myös mahdollista saada MasterCard matkavakuutus ulkomaanmatkoja varten.

Näiden pankkien kotisivuilta voit hakea Mastercard luottokorttia: