Santander Laina

Santander on suomalainen rahoitusyhtiö, joka myöntää monipuolista ja joustavaa kulutusluottoa asiakkaillensa. Lainaa santanderconsumer.fi-palvelusta voi hakea 2000-50000 euroa ja maksuaikaa voi saada jopa 10 vuotta.

Santander Laina(www.santanderconsumer.fi)-korko riippuu täysin lainasummasta ja voi olla 4,32-13,32 %.Santander-lainan kuukausierät ovat alkaen 58 euroa, jolloin 2000 euron suuruisen lainan takaisinmaksuaika olisi 5 vuotta. Näin ollen takaisinmaksuaika riippuu kuukausierän ja lainasumman suuruudesta, mutta voi olla jopa 10 vuotta.

Lainasta ei peritä nostokuluja, mutta avausmaksu on 149 euroaja tilinhoitomaksut 8 euroa kuukaudessa. Maksuohjelman muutos maksaa 70 euroa ja maksumuistutuksesta asiakkaalta peritään 5 euroa. Eräpäivän muutos aiheuttaa 24 euron suuruisen lisämaksun.

Santander edellyttää lainan hakijalta vähintään 26 vuoden ikää ja pysyvää osoitetta Suomessa.Raha-asiat tulee olla moitteettomasti hoidettu ja pysyvien kuukausitulojen on oltava vähintään 1375 euroa kuukaudessa. Yli 20 000 euron lainoissa edellytetään vakaata tulotasoa ja omistusasuntoa ja hakijoihin ollaan puhelimitse yhteydessä ennen lainapäätöstä.

Tästä pääset lukemaan lisää Santander-lainasta