Visa

Visa luottokortti tarkoittaa kuukauden verran korotonta maksuaikaa ostoksillesi! Tällä sivulla on tietoa aiheista visa luoton korko, visa luottorajan korotusa, ja miten ensinnäkin visa luottokortin itsellesi.

Visa on varsinaisesti maksuaikakortti

Koska Visalla saa maksuaikaa kuukauden verran, mistä ei oteta korkoa, Visa ei itse asiassa ole luottokortti. Voit siis tehdä Visalla ostoksia hyvillä mielin tässä kuussa, vaikka sinulla ei olisikaan rahaa, jos tiedät, että ensi kuussa sinulle tulee esimerkiksi palkka. Ostoksien veloitus tehdään tililtäsi vasta seuraavan kuukauden aikana.

Visa on maailman hyväksytyin luottokortti. Tämä tarkoittaa sitä, että Visa käy maksuvälineenä melkein kaikkialla. Visa luottokortti onkin hyvä maksuväline esimerkiksi nettiostosten tekemiseen tai ulkomailla. Useimmista pankeista on mahdollista saada Visa-luottokortti opiskelijalle.

Visa luottoraja

Tämän kappaleen tiedot ovat tavallisen Visa-luottokortin tietoja. Visan luottorajan voi pankissa sopia melko joustavasti. Luottoraja voi olla 500 eurosta jopa 6000 euroon. Visa luottorajan korotus onnistuu yleensä helposti oman pankin verkkopankin kautta.

Visa luoton korko

Visa luoton korko vaihtelee 9 prosentin ja 17 prosentin välillä, kun se lasketaan todellisen vuosikorkoperiaatteen mukaisesti. Korko riippuu pitkälti pankista, josta kortti hankitaan. Luotolle tulee korkoa vasta sitten, jos luottoa ei maksa takaisin seuraavan kuun aikana.

Visa-luottokortin muita tietoja

Visalla käteisnostoista menee maksu, mutta luottokortilla maksaminen on ilmaista. Visa luottokortin kuukausimaksu on muutamia euroja, mutta esimerkiksi Sampo Pankissa alle 27-vuotiaat saavat Visan ilmaiseksi.

Seuraavista pankeista voi hakea Visaa jopa suoraan netistä: