Yksityislaina

Yksityislainaa ilman vakuuksia! Yksityislaina hoitaa kätevästi elämän pienet ja suuret hankinnat, jos rahaa ei ole säästössä. Tältä sivulta löydät vinkkejä muun muassa siitä, mistä saa parhaimmat yksityislainat.

Mitä on yksityislaina?

Yksityislaina tarkoittaa yleensä lainamuotoa, jonka lainamäärä on 50 euron ja 20 000 euron välillä. Periaatteessa yksityislainat voivat tarkoittaa pikavippiä tai kulutusluottoa, mutta usein yksityislaina käsitetään aivan omana lainamuotona. Luonteenomaista yksityislainalle on yleensä hieman pikavippiä suuremmat lainamäärät, pienempi korko ja pitempi laina-aika. Esimerkkeinä mainittakoon Halens Yksityislaina, Ellos Yksityislaina ja vaikkapa Svea Yksityislaina ja Cellbes.

Mitä hankintoja varten haetaan yksityislaina?

Yksityislaina sopii kaikkia hankintoja varten. Yksityislainalla ei ole mitään rajoituksia, mihin sitä voi käyttää. Se, mihin yksityislainaa käytetään on nimenkin mukaan lainanhakijan yksityinen asia eli lainan käyttötarkoitusta ei tarvitse yksityislainaa hakiessa kertoa.

Yksityislainaa otetaan yleensä sellaisten asioiden ostamiseen, joiden hinta on sen verran suuri, että säästöstä tai palkasta ei kykene sellaista rahamäärää irrottamaan. Esimerkiksi kodinkoneita tai elektroniikkaa ostetaan usein yksityislainalla. Myöskin autojen tai muiden kulkuvälineiden ostaminen onnistuu yksityislainan avulla.

Kenelle sopii yksityislaina?

Yksityislaina sopii kaikille, joilla on tasaiset tulot ja luottotiedot ovat kunnossa. Yksityislainan hakijalla on hyvä olla tasaiset tulot, koska yksityislainat saattavat olla melko suuria, ja ilman tasaisia tuloja yksityislainan takaisin maksaminen voi olla vaikeaa.

Kuten monissa muissakin lainamuodoissa, yksityislainaa ei saa, jos on maksuhäiriömerkintä. Sen sijaan usein vakuuksia yksityislainaa varten ei tarvita. Ainoastaan suurimpia yksityislainoja varten tarvitaan vakuuksia.

Yksityislaina: korot ja laina-aika

Verrattuna pikavippeihin yksityislainan korko on pienempi. Esimerkiksi yksityislainan koroista, määrästä ja laina-ajasta voidaan ottaa käsittelyyn yksityislaina Ellos -postimyyntiyrityksestä. Elloksen yksityislainan tiedot ovat listassa alla:

  • Ellokselta on mahdollista saada lainaa 100, 200, 400, 800, 1600 ja jopa 2500 euroa.
  • Laina-aika on 1 vuodesta 5 vuoteen.
  • Elloksen todellinen vuosikorko on noin 32 %.

Lainaa saa siis melko paljonkin ja laina-aika voi olla myöskin miellyttävän pitkä. Myöskään 32 prosentin vuosikorko ei ole liian korkea.

Mistä voi hakea yksityislainaa ja yksityislainan kilpailutus

Pikavippejä kannattaa käyttää hyvin pieninä yksityislainoina. Meidän sivuiltamme löydät kattavasti pikavippiyrityksiä, joiden lainaehtoja voi vertailla kätevästi. Meidän pikavippi-vertailu auttaa vertailemaan eri pikavippiyrityksiä.

Kulutusluotot käyvät hieman suurempina yksityislainoina. Kulutusluottoja voi vertailla ja kilpailuttaa meidän kulutusluotto-vertailu -sivun kautta.

Varsinaista yksityislainaa yksityislainan nimellä voi hakea seuraavista yrityksistä:

Yksityislaina Cellbess ja Yksityislaina Svea ei käytössä.